Club de gastronomia
12 . Des, 2016 a les 12:30
Sembla que cada cop més hi ha una alerta respecte al sucre. Amb la dietista i nutricionista Ros...
Sembla que cada cop més hi ha una alerta respecte al sucre. Amb la dietista i nutricionista Ros...
Les recomanacions literàries dels dimecres, amb Dani Boquera, avui porten tres noms barcelonins...
16 anys després de deixar d'escriure versos, Joan Callau va reprendre una de les seves passions...
Una cinquantena de voluntaris participaran a l'Ametlla de Mar recollint els productes a quatre ...
Avui a l'Absenta, l'Àngel Martí i Ramon Gonzàlez conversen amb el psicòleg Pere Portero sobre e...
Tornem a destapar l'ampolla d'Absenta parlant de cinema, en aquest cas només europeu.
Heu perdut mai algun objecte? O us heu trobat algun objecte? Avui parlem sobre els objectes per...
Aquest novembre serà un mes dolç en l'àmbit de la formació, perquè des del Telecentre s'impulse...
Les històries de la gent lligada a la mar, majoritàriament pescadors, de la Costa Daurada i les...
El restaurant Molí dels Avis i l'empresa Plàncton se sumen a l'Apícola dels Germans Sancho, i s...
Aquesta setmana a l'espai polític de la Cala Ràdio, ens acompanyen els regidors del grup munici...
Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:
Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 422,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520
© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal
E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007